Tsatsiki Resepti

Tsatsiki Resepti. Tzatziki on raikas jogurttipohjainen kastike, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvisruokien kera tarjoiltavaksi. Tsatsiki sopii kastikkeeksi lähes mille tahansa ruualle.

Tillitsatsiki | Lisäkkeet | Reseptit – K-Ruoka
Tillitsatsiki | Lisäkkeet | Reseptit – K-Ruoka from www.k-ruoka.fi

Lisää suolaa ja sokeria ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes sipuli alkaa ruskistua. Voit halutessasi kypsentää kalan etukäteen, viilentää sen ja. Anna vetäytyä noin 20 minuuttia ja valuta neste pois.

2 Rkl Tuoretta Tilliä (Voi Jättää Pois)


Hienonna paprikan puolikas ja lisää sipulien joukkoon. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja sekoita raasteeseen suola. Pehmennä sipulia pannulla noin 5 minuuttia.

Anna Maustua Jääkaapissa Pari Tuntia.


Valuta jogurttia jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa. Tsatsiki kannattaa tehdä päivää tai paria ennen jääkaappiin, niin sen valkosipulisen pehmeä aromi pääsee oikeuksiinsa. Sekoita keskenään kurkkuraaste, jogurtti ja murskatut valkosipulinkynnet.

Lisää Suolaa Ja Sokeria Ja Jatka Paistamista Keskilämmöllä Noin 15 Minuuttia, Kunnes Sipuli Alkaa Ruskistua.


Pienet napakat ja vähän vettä sisältävät kurkut sopivat tsatsikiin parhaiten. Voit halutessasi kypsentää kalan etukäteen, viilentää sen ja. Poista kurkusta kantaosat, halkaise se pitkittäin ja poista siemenet lusikalla.

Purista Seokseen ½ Sitruunasta Mehu, Lisää Oliiviöljy Ja Mausta Suolalla Ja Pippurilla.


Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat kauniin ruskeita. Kaada tsatsiki tarjolle ja koristele oliivilla. Dippinä, burgereissa, lisukkeena, vaikka minä.

Mausta Viinietikalla, Öljyllä Ja Silputulla Tillillä.


Linssipyörykät ja tsatsiki sekä munaton, maidoton ja gluteeniton täytekakku. Tzatziki on raikas jogurttipohjainen kastike, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvisruokien kera tarjoiltavaksi. Laita se siivilään ja sekoita joukkoon suola.