Savoiardi Keksi Jälkiruoka. Aseta maljaan keksi ja koristele karpalomalja puolukoilla tai karpaloilla. Paloittele keksit ja pirskottele päälle mehua.
Kun keksi kostutetaan kahvilla ja liköörillä, siitä tulee ihanan pehmeä. Sekoita rahka, jogurtti, mansikat ja tomusokeri keskenään. 4 annosta 100 g hyvää tummaa suklaata 100 g voita 50 g sokeria
Siirrä Lasit Heti Jääkaappiin Vähintään Kolmeksi Tunniksi, Mieluiten Seuraavaan Päivään.
4 dl vahvaa jäähtynttä kahvia tai espressoa. Paloittele keksit ja pirskottele päälle mehua. Mansikoiden päälle toinen kerros vaahtoa ja vaahdon päälle.
Kasta Nopeasti Kostutusnesteessä Ja Aseta Ne Juomalasin/Jälkiruokakulhon Pohjalle.
Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen. Tiramisu on italialainen jälkiruoka, jossa maistuvat kahviin kostutetut keksit, mantelilikööri ja täyteläinen mascarponejuusto. Uunia ei tarvita, mutta jälkiruoan on annettava vetäytyä jääkaapissa ennen.
Lisää Keksien Päälle Vaahtoa Ja Vaahdon Päälle Mansikoita.
Keksit nautitaan kaakaon tai kahvin kanssa. Paketin mukana tulee jopa vuoka johon jälkiruoka kasataan. 4 annosta 100 g hyvää tummaa suklaata 100 g voita 50 g sokeria
Tiramisun Alkuperästä Ei Ole Yksimielisyyttä,.
Klassikkoherkku valmistetaan tässä reseptissä laseihin. Asettele kastetut keksit korkeareunaisen tarjoiluastian pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Sekoita rahka, jogurtti, mansikat ja tomusokeri keskenään.
Kahviliköörin Voi Halutessaan Jättää Reseptistä Pois, Esimerkiksi Lasten Tiramisuista.
Tarvitset kananmunaa, sokeria, tomusokeria, vehnäjauhoja ja vaniljasokeria. Kasta nopeasti kostutusnesteessä ja aseta ne juomalasin/jälkiruokakulhon pohjalle. Mukana makua tuomassa on pieniä suklaahippuja.