Helppo Joululimppu

Helppo Joululimppu. Perinteinen makeahko ja rukiinen joululimppu on maustettu fenkolilla, aniksella ja pomeranssinkuorella. Mehevässä joululeivässä maistuvat joulun mausteet ja hedelmät.

Helppo saaristolaisleipä, joululimppu ja muut joulun
Helppo saaristolaisleipä, joululimppu ja muut joulun from anna.fi

{ helppo joululimppu } 17.12.2014. Vaaleahkoja joululeipiä saat tällä ohjeella kaksin kappalein. Se tuo limppuihin kiiltävän pinnan, väriä.

Nauti Itse Ja Vie Toinen Vaikka Lahjaksi.


Tämä gluteeniton joululimppu on helppo tehdä ja se säilyy pitkään mehevänä. Vaikka joululimppuni ohje löytyykin tuolta vanhoista postauksista, päätin päivittää reseptin nyt uusilla kuvilla. 3 kpl yli 60 min 1 260 kcal / annos (530g)

Resepti Riikka Kaila Kuva Tuomas Kolehmainen.


Joululimpun ainekseksi sopii erinomaisesti karkea gluteeniton jauhoseos. Jouluinen herkkuleipä on helppo ja nopea valmistaa, sillä taikinaa ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Mehevässä joululeivässä maistuvat joulun mausteet ja hedelmät.

Sitten Ota Limput Uunista Ja Voitele Ne Siirappivedellä.


Joululimppu (padassa) jos etsit hyvää joululimpun ohjetta, voin lämpimästi suositella tätä reseptiä. Limput sivellään paistamisen loppuvaiheessa siirappiliemellä. Tee ensimmäinen sively, kun limppu on paistunut noin 20 minuuttia ja toista muutaman kerran paiston aikana.

Perinteinen Joululimppu (2 Leipää) 0,5 Dl Kädenlämpöistä Vettä.


Paista limppuja 45 minuuttia 175 asteessa. Vaaleahkoja joululeipiä saat tällä ohjeella kaksin kappalein. Tämä leipä onnistuu helposti leipäkoneen perusohjelmalla ja tietenkin perinteisesti käsin tekemällä.

Se Sopii Täydellisesti Joulun Herkkupöytään Ja Mikä Parasta Monen Ruokavalioon Sekä Vatsalle.


Perinteinen joululimppu on siirapilla makeutettu, rusinoilla mehevöitetty, mausteinen leipä. Siirappi pitää sutia leivän päälle juuri oikeaan aikaan. Pistele limppuihin muutama reikä varrastikulla.