Porkkanakeitto Resepti

Porkkanakeitto Resepti. Paras porkkanakeitto 500 g porkkanoita 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 5 dl kasvislientä 1 dl ruokakermaa 100 g fetaa timjamia mustapippuria suolaa kourallinen tuoreita yrttejä kuori ja paloittele pestyt porkkanat sekä sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää jauhot ja ruskista kevyesti.

Porkkanakeitto Resepti
Porkkanakeitto Resepti from www.kotikokki.net

Maapähkinävoi tuo mausteiseen porkkanakeittoon ihanan täyteläisen maun. Viipaloi kuoritut porkkanat, peruna, juuripersilja ja sipuli. Kuori ja pilko porkkanat ja sipuli.

Tarjoa Sen Kanssa Herneguacamolea Ja Siemenkeksejä.


Lisää lopuksi kerma, voit käyttää myös ruokakermaa. Punajuuri antaa keitolle räväkän oranssin värin. Keitto:5 kpl /300 g porkkanoita1 varsisellerin varsi¼ tuorekurkkuapieni pala inkivääriä (peukalonpään kokoinen)½ dl oliiviöljyä2 rkl.

Paras Porkkanakeitto 500 G Porkkanoita 1 Sipuli 1 Valkosipulinkynsi 5 Dl Kasvislientä 1 Dl Ruokakermaa 100 G Fetaa Timjamia Mustapippuria Suolaa Kourallinen Tuoreita Yrttejä Kuori Ja Paloittele Pestyt Porkkanat Sekä Sipuli Ja Valkosipulinkynsi.


Glorian ruoka ja viini lisäsi reseptin. Kuumenna liemi ja lisää kasvikset. Porkkana tunnetaan monipuolisena vihanneksena, eikä se suotta ole suomen toiseksi suosituin juures heti perunan jälkeen.

Maapähkinävoi Tuo Mausteiseen Porkkanakeittoon Ihanan Täyteläisen Maun.


15 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Kasvissosekeitot ovat helppotekoista ja maittavaa ruokaa niin arkeen kuin juhlaan. 10 cm pala juuripersiljaa 3 rkl margariinia tai öljyä 1/2 tl korianteria 1/2 tl kurkumaa jauheena 5 dl vettä ja yksi kasvisliemikuutio 1 tl suolaa 1 dl kermaa (vettä) persiljasilppua.

Aloita Valmistamaan Porkkanakeitto Käsittelemällä Ensiksi Porkkanat.


Lisää jauhot ja ruskista kevyesti. Kuori ja paloittele porkkanat, perunat ja sipulit. Ekblomin porkkanakeitto ja friteeratut juustokuutiot.

Kaada Kanaliemi Ja Porkkanat Kattilaan Ja Keitä Porkkanat Kypsiksi.


Kuullota se öljyssä kattilassa pehmeäksi. Voit halutessasi myös koristella keiton porkkanalastuilla. Kuumenna ja keitä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.