Kuusenkerkkä Resepti

Kuusenkerkkä Resepti. Varo kuitenkin keräämästä sitä ilman maanomistajan lupaa, sen kerääminen ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Huuhtele kuusenkerkät huolellisesti haalealla vedellä.

Kuusenkerkkäsuola
Kuusenkerkkäsuola from blogit.savonsanomat.fi

Kuivattu kuusenkerkkä tuo itse tehtyynä jäätelöön aidon metsän maun. Sekoita ja jätä seisomaan kannen alle huoneenlämpöön vuorokaudeksi. Varo kuitenkin keräämästä sitä ilman maanomistajan lupaa, sen kerääminen ei kuulu jokamiehen oikeuksiin.

Kuusenkerkkiä On Erittäin Helppo Ja Nopea Kerätä Suuriakin Määriä.


Kuusenkerkkä on villiyrttien vitamiinipommi, joka saa myös ruoat ja juomat maistumaan taivaallisilta! Aiheet kuusenkerkkäjuoma juoma kuusenkerkkä arvioi resepti: Kuusenkerkät ovat parhaimmillaan, kun ne ovat noin kaksi senttiä pitkiä, samettisen pehmeitä ja hele.

Voit Myös Tehdä Siitä Hienon Tervetuliaisdrinkin, Kun Kaadat Lasin Pohjalle Lorauksen Siirappia Ja Lisäät.


Kuusenkerkkäsiirappi on hyvä yskänlääke ja jälkiruokakastike, mutta sopii myös makeaksi mausteeksi moniin pääruokiin. Huuhtele kuusenkerkät huolellisesti haalealla vedellä. Tiesitkö että kuusenkerkistä voi valmistaa myös kosmetiikkaa.

Kuusenkerkkien Keräämiseen Tarvitset Aina Maanomistajan Luvan.


Ruokalan reseptihaulla löydät helppoja, mutta mutta maukkaita reseptejä ja ruokaohjeita noin 5000 reseptin valikoimasta. Voit pakastaa kerkät ja nauttia. Voit myös tehdä siitä hienon tervetuliaisdrinkin, kun kaadat lasin pohjalle lorauksen siirappia ja lisäät päälle kuohuviiniä.

Tämä Jäätelö Valmistuu Helposti Ilman Jäätelökonetta.


200 g tummasuklaata 250 g voita 4 kpl kananmunia 4 dl sokeria 1 tl leivinjauhetta 1 dl vehnäjauhoja 80 g tummaa kaakaojauhetta willimaku. Kuusenkerkkäsiirappi maistuu jäätelön, lettujen tai jogurtin kanssa. Kuusenkerkkä on alkukesän satoisa villiyrtti, jota on helppo hyödyntää keittiössä.

Kuusenkerkäksi Kutsutaan Kuusen Nuoria Versoja.


Kuusenkerkät kannattaa pikkelöidä mahdollisimman tuoreina jotta maku säilyisi tuoreen raikkaana. Parhaimmillaan kerkät ovat pieninä ja vaalean vihreinä. Kuusenkerkkiä kannattaa hyödyntää ravintona sillä ne ovat erittäin vitamiinipitoisia.