Paras Granola Resepti. Kuivattuja hedelmiä ja marjoja voidaan lisätä. Samalla saa taatusti tuoretta, terveellistä ja todella hyvää muromysliä.
Ne teistä, jotka katsoivat meikäläisen viimeisimmän videon, tietävät sen, että tein pari päivää sitten elämäni ensimmäisen kerran itse granolaa. Poista paprikoista kuoret ja siemenet. Aloitin viime viikolla sokerittoman syyskuun ja sen tiimoilta lupasin jakaa teille mun parhaimpia reseptejä, joten täältä pesee.
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy.
Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa. Mysli tehdään kypsentämättömistä viljoista, kuivatuista hedelmistä, siemenistä sekä pähkinöistä. *postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä foodin.fi kanssa.
Ne Pöllyävät Suussa, Eivätkä Joukkoon Heitetyt Kuivahtaneet Rusinat Auta Tilannetta Yhtään.
1/2 dl juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia. Terveelliset välipalavinkit ja kotitekoinen granola. Granolan ainessuhteita voi muuttaa siten, että siemeniä tulee n.
Noin 2 Litraa Valmista Tavaraa.
Kun teet kerran itse granolaa, kaupan valmissekoituksiin ei ole paluuta. Se mikä granolan erottaa myslistä on, että granola on paahdettua, makeutettua ja siihen on lisätty rasvaa. 3 dl pähkinöitä (käytän manteli, pekaani, hassel) 5 dl kaurahiutaleita.
Jos Tuosta Herkusta Haluaa Hieman Terveellisempää, Kannattaa Makeutukseen Käyttää Jotain Muuta, Kuin Valkoista Sokeria.
Mittaa isoon kulhoon kaurahiutaleet, leseet, siemenet ja kaakaojauhe. Jogurtin, rahkan tai viilin pinnalle. Lisää lopuksi kuivat hedelmäpalat sekä halutessa pilkottuja manteleita tai cashewpähkinöitä.
Samalla Saa Taatusti Tuoretta, Terveellistä Ja Todella Hyvää Muromysliä.
Mysliä ei siis ole paahdettu. Mysli ja granola eivät tarkoita samaa, vaikka molemmat toisiaan muistuttavatkin. Jogurtin, rahkan tai viilin pinnalle.