Luumu Piparkakku Jälkiruoka

Luumu Piparkakku Jälkiruoka. Kun sunnuntaina tein tätä meille jälkkäriksi, janne tuumasi ekan lusikallisen jälkeen. Siivilöi jäätelömassa ja jäähdytä se jääkaappikylmäksi.

Luumuinen Pipariunelma - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Luumuinen Pipariunelma - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus from www.maaseuduntulevaisuus.fi

Lisäksi herkullinen luumurahka sopii koko perheelle. 200 g kivettömiä kuivattuja luumuja 2 rkl sokeria 1 dl vettä 0,5 dl konjakkia 1/2 prk luumusosetta (t.oman maun mukaan) 1 prk kermaa.

Piparkakku Pane Liivatelehdet Kylmään Veteen Pehmenemään.


Luumurahka on perinteinen joulun jälkiruoka ja kestosuosikki joulupöydässä. Ja syitä juhliin on paljon! Kahvin ja piparkakkujen makuyhdistelmä korostaa juhlakauden tunnelmaa.

Aamusta Heti Aloin Leipomaan Luumupiirakkaa Arlan Ohjeella.


Adventit, itsenäisyyspäivä, lucian päivä, joulukuun päivä, jouluaatonaatto, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä, välipäivä, uudenvuodenaatto, uudenvuodenpäivä. Anna vanukkaan hyytyä rauhassa seuraavaan päivään ja tarjoa se raikkaan marjakastikkeen kera. Mehevä luumu sopii myös juustokakkuun, kauniiden moussetorttujen täytteeksi tai näyttävään, mutta helppotekoiseen prinsessan luumukakkuun.

Siivilöi Jäätelömassa Ja Jäähdytä Se Jääkaappikylmäksi.


Ilmava piparkakkurahkamousse rommirusinoilla on vaivaton herkku, joka valmistuu näppärästi. Kun sunnuntaina tein tätä meille jälkkäriksi, janne tuumasi ekan lusikallisen jälkeen. Helppo jouluinen jälkiruoka syntyy kondensoidusta maidosta, kermasta ja luumusoseesta.

Jouluna Rauhoitutaan Nauttimaan Hyvästä Ruoasta Ja Laatuajasta Läheisten Kanssa.


Luumujäädyke saa makua kanelista ja inkivääristä. Lisäksi herkullinen luumurahka sopii koko perheelle. Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella joka joulu.

Piparkakku Trifle (75) Katso Myös Nämä.


Katso parhaat reseptit arkeen ja juhlaan ympäri vuoden! Eton mess on jälkiruoka, jossa on kermavaahtoa, marenkeja ja marjoja. Voit valmistaa sen jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan, joskin valmistus on erittäin helppoa myös tarjoilupäivänä ja vie vain hetken.