Riisipuuro Jälkiruoka. Rahka, suklaa, keksit, omena, banaani tai marjat. Nyt voit hemmotella itseäsi vielä herkullisella ravintoaineella täytetty jälkiruoka.
Ja miksi ei laulettaisi, sillä mitä olisi joulu ilman joulupuuroa. Risalamande on tyylikäs tanskalainen tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro. Joulun ihanin jälkiruoka on, ainakin omasta mielestäni, riisipuurosta valmistettava viktorian kiisseli.
Kun Joulupuuroa On Saanut Syödäkseen, Maistuvatkin Jo Herkulliset.
Trifle onkin paitsi helppo, myös kaunis jälkiruoka. Aloita valmistamaan risalamande keittämällä ensin riisipuuro. Kokeilin tehdä riisipuuron mantelimaitoon, jonka maustoin hyvällä kahvilla.
Keitä Riisiä Kohtalaisella Lämmöllä Ja Koko Ajan Sekoittaen Noin 2 Minuuttia.
Lisää maito ja keitä puuroa matalalla lämmöllä, edelleen koko ajan sekoittaen, noin 10 minuuttia. Tällä jälkiruokalla ei ole vain värikäs ulkonäkö, mutta voit ylpeillä terveyshyödyillä. Keitä vesi ja riisi kiehuvaksi kattilassa.
Resepti Sanna Kekäläinen Kuva Laura Riihelä.
Riisipuurosta valmistettu appelsiiniriisi tuo monelle mieleen muistoja lapsuudesta. Poronjäljet ovat jo itsessään kansallisaarre, kuten myös ruisleipä ja puolukat. Tarjoa luumukeiton tai maidon, kanelin ja sokerin kera.
Sekoita Kaikki Aineet Nopeasti Tasaiseksi Taikinaksi.
Tarvitset jälkiruokaan jo hieman kuivahtaneita ruisleivän siivuja, vanhanajan. Joulupuuron tähteistä jälkiruoka (x2) joulupuuroo tarjoo kunnon väki, lauletaan. Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 8 pyöreää, noin 1/2 sentin paksuista rieskaa.
Maltan Riisi Kuuluu Ruotsalaiseen Joulupöytään.
Jälkiruoka lasissa, kesällä grillissä, herkullinen leivonnainen tai helppo ja nopea gluteeniton tai vegaaninen herkku. Anna hautua kypsäksi, noin 45 minuuttia. Vinkki olikin aivan mahtava ja toimiva!