Hirven Paahtopaisti. Punertavaksi kypsentyvä hirven tai peuran paahtopaisti vaatii sisälämmökseen 70 astetta. Sisältä punaiseksi jätetylle lihalle kannattaa valita roteva ja voimakas punaviini, jossa on tarvittavaa ryhtiä ja tanniinisuutta.
Yrteillä Maustettu Hirven Paahtopaisti - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net
Siitä tuli murean mureaa ja sopivan kypsää. Pilko hedelmät kauniiksi paloiksi ja. Vieläkin tunnen ohuiden paistiviipaleiden täyteläisen maun kielelläni.
(09) 774 33 44 Lihatukku(Ät)Votkin.fi Tilaukset:
Kuutioi perunat, omena ja suolakurkut sekä hienonna sipuli. Laita vuokaan pari desiä vettä. Lokakuussa on meneillään monen hirvieläimen riistakausi, ja tällöin kaupat tarjoavat myös tuoretta riistaa.
Paahtopaisti On Mainio Vierastarjottava Tai Sunnuntain Ateria.
Lisää tämän jälkeen lihan päälle vielä lisää. Vieläkin tunnen ohuiden paistiviipaleiden täyteläisen maun kielelläni. Lisää metsän antimia hyödynnetään perunasalaattiin suppilovahveroiden muodossa.
Valmista Herkullinen Hirvenpaisti Antti Vahteran Ohjeella.
Paahda paistia 100 asteessa niin kauan, että mittari näyttää 60 astetta (n. 1 kg hirven jauhelihaa (mikäli jauheliha on pelkkää hirveä, osta lisäksi n. Kuivattu hirvenpaisti 49:98 € kg
Silppua Ja Kuullota Sipuli Rasvassa.
Hirven, poron tai naudan paistia. Vanha talvitie 8, 00580 helsinki puh. Tänään marinoin sitä muutaman tunnin.
Käytä Paahtopaistin Tähteet Vaikkapa Lounasleivän Täytteenä Tai Päällysenä.
Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile. Kuumenna pannu kuumaksi ja ruskista lihan pinta kauttaaltaan pannulla, jotta lihansyyt sulkeutuvat, ja liha vetäytyy kasaan. Siitä tuli murean mureaa ja sopivan kypsää.