Vadelmamousse Jälkiruoka
Vadelmamousse Jälkiruoka. Tämä resepti tuli toiseksi et:n. Herkuttele sinäkin ihanien ohjeidemme avulla!

Helppojen jälkiruokien idea on, että herkku valmistuu helposti ja nopeasti. Vaahdota kulhossa 2dl kermaa ja siirrä kermavaahto hetkeksi jääkaappiin odottamaan. 2 liivatelehteä 2 rkl kiehuvaa vettä.
Kaiken Lisäksi Valmistat Sen Kädenkäänteessä.
Sekoita loput kermavaahdosta suklaaseen ja sekoita nopeasti sekaisin. Vadelmamousse on ihanan raikas jälkiruoka. Vaahdota kulhossa 2dl kermaa ja siirrä kermavaahto hetkeksi jääkaappiin odottamaan.
Vatkaa Kulhossa Sekaisin Tuorejuusto, 1/2 Sokerista, Maitorahka Ja Jogurtti.
Raikkaat vadelmat maistuvat ihanilta jälkiruoissa. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan noin 10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja joukkoon vaniljansiemenet ja tomusokeri.
Yksinkertaisimmillaan Moussen Saa Valmistettua Yhdistämällä Vaahdotettua Kermaa Ja Sulatettua Suklaata.
Herkuttele sinäkin ihanien ohjeidemme avulla! Vadelmamousse on suosituimpia mousseja, mitä teen täytekakkujen väliin. Keittolounas 9,50, lounas 11,50 ja päivänpizza 12,50.
Jos Käytät Pakastemarjoja, Sulata Ne Ensin.
Nopea ja helppo jälkiruoka kruunaa minkä tahansa aterian. Puserra vadelmat siivilän läpi pyreeksi. Talviaikoina vadelmien kanssa kannattaa olla tarkkana, jos tarjolla on vain ulkomaalaisia vadelmia, pitää ne ehdottomasti keittää.
Vadelmamousse Sopii Myös Charlotte Russen Täytteeksi, Mutta Lisää Tällöin 6 Liivatetta, Niin.
Purista liivatteista vesi ja liota ne kiehuvaan veteen. Mutta tekemällä kahta eri vaahtoa, jälkiruuasta saa näyttävämmän. Lisää moussen joukkoon hyvin sekoittaen ohuena nauhana.