Kana Pata
Kana Pata. Igorin kana on kuin kaikki hyvä slaavilaisesta keittiöstä yhdelle pannulle laitettuna. ( 1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa) kourallinen persiljaa revittynä, puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi.
1 pkt(1,2 kg) pirkka broilerin koipireisiä, marinoitu. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada 3⁄4 dl marinadia pussiin tai kulhoon. Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.
Tarjoa Se Villiriisin Tai Keitettyjen.
Tämä kanapata on täynnä maukkaita sattumia. Pääsemme siis ensimmäisen reseptimme pariin. Leikkaa pekoni noin 3 cm paloiksi ja paista.
Kana Ja Paprika Kannattaa Tosiaa Keveysti Paistaa Bataatin Kanssa.
Paista hetki ja lisää sitten ketsuppi/tomaattimurska. 1 pkt(1,2 kg) pirkka broilerin koipireisiä, marinoitu. Kana/porsaanfileesuikaleita paprikajauhetta suolaa pippuria sokeria öljyä paistamiseen paista fileesuikaleet pannulla, lisää paprikajauhetta (maunmukaan).
Leipä, Riisi Tai Uudet Perunat Lisukkeeksi.
Laita pata uuniin ilman kantta 20 minuutiksi. Igorin kana on kuin kaikki hyvä slaavilaisesta keittiöstä yhdelle pannulle laitettuna. Laita kana vuokaan ja päälle makaroonit.
Lisää Kana Ja Anna Marinoitua Vähintään.
Viimeistele pata fetajuustomurulla, kapriksilla & lehtipersiljasilpulla. Tmatti pyre toimiin ja uuniin muhimaan sienten kera. Merimiespata 2 (myös possun ystäville) 1 0.
Klassinen Retroruoka Vailla Vertaa, Tunnetaan Myös Nimellä Pustan Pata.
Hauduta miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Anna paistua noin 5 min. ( 1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa) kourallinen persiljaa revittynä, puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi.