Poron Sisäpaisti Resepti. Lisää uunipannulle lihalientä pitkin paistamista ja valele lihaa sillä. 3 laita pestyt, kuorimattomat puikulaperunat kiehumaan suolaveteen.
Poron Sisäpaisti - Youtube from www.youtube.com
”tähän tapaan marinoitavaan poronpaistiin sopii parhaiten pakastettu paisti, sillä pakastaminen mureuttaa poronlihaan,” sanoo anu. Poron paisti on perinteisesti ollut juhlaruoka, mihin se sopiikin mainiosti mureutensa, makunsa ja edustavan ulkonäkönsä ansiosta. Poronpaisti vaatii uunissa kypsyäkseen aikaa noin 2 tuntia.
Nosta Paisti Huoneenlämpöön Noin Tunti Ennen Kypsennystä.
Paisti voidaan käyttää kokonaisena tai osiin hajoitettuna. Lapin lihan poron sisäpaistista valmistat helposti maukkaat pihvit tai paistin. Poro on parasta, mitä pohjoinen luonto ja kulttuuri lautaselle tarjoaa.
Juhlavampaa Poroherkkua Voidaan Valmistaa Poronsisäpaistista.
Poron sisäfileen voit halutessasi korvata myös ulkofileellä. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten maustettu poronpaisti valmistetaan. Kokeile myös näitä herkullisia tuotteitamme ja löydä uusia tapoja käyttää niitä!
Vuole Kylmästä Voista Ohuita Lastuja Lihan Päälle.
Ruskista liha kuumassa pannussa kauniin väriseksi. Lapin liha helpot ja nopeat reseptit (ikoni). Kuumenna uuni maksimilämpötilaan (275 °c).
Terveellinen Resepti, Jolla Saa Aikaan 4 Annosta Vain 30 Minuutissa.
3 laita pestyt, kuorimattomat puikulaperunat kiehumaan suolaveteen. Suolaa ja pippuroi paisti ja anna maustua 30 min ennen ruskistamista. Vinkkinä voi mainita, että kannattaa ostaa reilusti yli kilon pala, jolloin aterialta ylijääneen lihan voi käyttää leikkeleenä tai pyttipannun aineksena.
”Tähän Tapaan Marinoitavaan Poronpaistiin Sopii Parhaiten Pakastettu Paisti, Sillä Pakastaminen Mureuttaa Poronlihaan,” Sanoo Anu.
Ruskista puhdistettu poron sisäpaisti voissa kuumalla pannulla kauttaaltaan. 300 g culinarin poronvasan sisäpaistia. Paista 175 asteessa noin 1 ½ tuntia, kunnes paistomittari näyttää 70 astetta.