Rahka Marenki Jälkiruoka

Rahka Marenki Jälkiruoka. Sekoita kuivat aineet kulhossa, lisää maito, keltuaiset ja voisula. Manteli appelsiini rusina jälkiruoka välipala hedelmärahka.

Helpot, Kirpeän Makeat Pikkupavlovat - Puustelli Miinus Blogi
Helpot, Kirpeän Makeat Pikkupavlovat - Puustelli Miinus Blogi from blogi.puustellimiinus.fi

Paista 150 asteessa noin tunnin ajan tai hieman alle, jos jaoit taikinan neljään osaan, kunnes marenki on pinnalta rapeaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita jogurtti tai rahka, kinuskikastike ja kardemumma kermavaahdon joukkoon. Erottele kuudesta kananmunasta valkuaiset kulhoon.

Vatkaa Kerma Vaahdoksi Ja Sekoita Jogurtti Tai Rahka, Kinuskikastike Ja Kardemumma Kermavaahdon Joukkoon.


Sekoita vatkaimella hiljalleen joukkoon sokeria 3 dl. Vispaa kerma, lisää joukkoon rahka, mausteet ja 1 1/2 dl puolukoista, sekoita. Kakkupohja 4 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 4 kpl kananmunia 7,5 dl sunnuntai erikoisvehnäjauhoa 35 g mantelijauhoa 15 g nescafé pikakahvijauhetta 4 tl leivinjauhetta 150 g valio voita 150 g.

Vatkaa Valkuaiset Kulhossa Kovaksi Vaahdoksi, Lisää Sen Jälkeen Sokeri Pienissä Erissä Hyvin Vatkaten.


Erottele kuudesta kananmunasta valkuaiset kulhoon. 85 kcal / annos (50g) Pieni pavlova maistuu esimerkiksi joulupöydän jälkiruokana.

Sokeriksi Käy Ihan Tavallinen, Mutta Hieman Syvemmän Maun Saa, Kun Käyttää Fariinisokeria.


Paista 150 asteessa noin tunnin ajan tai hieman alle, jos jaoit taikinan neljään osaan, kunnes marenki on pinnalta rapeaa. Se on paistunut tässä vaiheessa noin 13 minuuttia. Täytä marenki puolella vaahtotäytteestä, ripottele päälle piparimurut ja lopuksi puolukat.

30 Kesäkuun, 2014 Viimeksi Päivitetty 16 Huhtikuun, 2017.


Parhaillaan raparperi on tuoreena, mutta sen voi myös pakastaa talven herkkuihin. Vaahdota valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Koristele suklaamunilla, pensasmustikoilla ja pähkinöillä.

Jälkiruoka Lasissa, Kesällä Grillissä, Herkullinen Leivonnainen Tai Helppo Ja Nopea Gluteeniton Tai Vegaaninen Herkku.


By peggy 16 huhtikuun, 2017. Kirpeän karpalon ja makean kinuskin yhdistelmä on vastustamaton. Lisää lopuksi marjasekoitus ja kevyesti paahdettu hasselpähkinärouhe.