Siika Resepti

Siika Resepti. Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Alle 30 min, kalaruoka, siika.

Savustettu siika ja raikas tomaattikastike Reseptit
Savustettu siika ja raikas tomaattikastike Reseptit from www.maaseuduntulevaisuus.fi

Kohmeisena siitä on helppo leikata vinoja nättejä siivuja tarjolle. Rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike ceviche. Pane siikafileet pannuun nahkapuoli ylöspäin.

Hakkaa Tilli Hienoksi Ja Levitä Fileiden.


Valitse isohko vonkale, jolloin ruotojen poistaminen kypsästä. Ripottele kalan sisään ja pinnalle suolaa ja pippuria. 1/2 tl mustapippuria (rouhittuna) mausta siikafileet suolalla ja anna maustua 30 minuuttia.

Suikaloi Kasvikset Hyvin Ohueksi, Paista 1 Rkl Voita Ja 1 Rkl Sitruunamehua Nopeasti Niin, Että Kasvikset Jäävät Rapeaksi.


Rapeaksi paistettu siika onnistuu, kun paistat nahkapuolen ensin ja käytät apuna painoa. Käännä fileet ja jatka paistamista kunnes ne ovat kypsiä. 1 siikafilee (noin 400 g ruodottomana) 5 rkl merisuolaa 4 rkl sokeria 5 katajanmarjaa murskattuna valkopippuria myllystä muutama tillinvarsi kastike:

Taita Se Uudelleen Kelmuun Ja Laita Pakkaseen Vartiksi, Niin Että Siika Kohmettuu.


Tarvitset vain sitruunaa, yrttejä ja puoli tuntia aikaa. Käännä kalafileet vastakkain ja kääri tiiviisti kelmuun. Helppo, nopea, maukas ja ennen kaikkea kärytön tapa valmistaa siikaa, on tehdä siitä ceviche.

Ceviche On Alkujaan Perulainen Ruokalaji, Joka Yhdistää Juuri Sopivalla Tavalla Tuoreen Kalan, Chilin Tulisuuden Ja Sitrusten Raikkauden.


Rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike ceviche. Kohmeisena siitä on helppo leikata vinoja nättejä siivuja tarjolle. Omenaviipaleet tuovat annokseen raikkautta ja makeutta.

Siika On Monille Tutuin Herkku Savustettuna, Mutta Siitä Onnistuvat Myös Monet Muut Maittavat Kalaruuat.


Paistettu siika pannulla vihannesten kera saattaa kuulostaa helposti tuiki tavalliselta arkiruoalta, mutta kun. Paistettua siikaa ja limetillä maustettu beurre blanc. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten graavattu siika valmistetaan.