Stifado Resepti

Stifado Resepti. Lämmin lohisalaatti on terveellinen ja helposti valmistuva resepti. Glorian ruoka ja viini on lisännyt 2770 reseptiä.

Ukot Kokkaa: Stifado- Kreikkalainen Lihapata
Ukot Kokkaa: Stifado- Kreikkalainen Lihapata from ukotkokkaa.blogspot.com

Mokkapalat, jauheliha, arkiruoka, joulu tms. Lisää pataan kuoritut, lohkotut sipulit, viipaloidut valkosipulinkynnet, tomaattimurska. Lämmin lohisalaatti on terveellinen ja helposti valmistuva resepti.

Nopeimmillaan Stifadon Saa Kuitenkin Aikaan Muutamassa Minuutissa, Kun Valitsee Lihaksi Ohuita Naudan Sisäpaistisuikaleita.


Lohisalaatti sopii erittäin hyvin esimerkiksi lounaaksi tai välipalaksi. Tarjoa tuoreen leivän ja raikkaan. Sipuleita tulee reseptiin kilon verran!

Stifado On Perinteinen Kreikkalainen Lihapata, Jonka Voi Mainiosti Valmistaa Myös Kasvisversiona.


Stifado on kreikkalainen pataruoka, jonka reseptissä on käytetty runsaasti sipulia. Muusikko kasmirin lempiruokiin kuuluu kreikkalainen lihapata eli. Stifadon annetaan hautua miedolla lämmöllä pikkuhiljaa ja kypsyessä maut ja aromit sekoittuvat ihanasti yhteen.

Ota Liha Huoneenlämpöön Tunti Ennen Ruuanvalmistusta.


Glorian ruoka ja viini on lisännyt 2770 reseptiä. Yleensä stifado eli kreikkalainen lihapata valmistetaan pitkää hauduttamista vaativista ruhonosista, kuten lavasta tai etuselästä. Satsi on sopiva noin kahdeksalle ruokailijalle, tai neljälle nälkäiselle äijälle.

Ruskista Isossa Padassa Öljy Ja…


Hauduttele hetki miedolla lämmöllä, kunnes sipuli alkaa pehmetä, ja siirrä pata sitten ilman kantta uuniin. Lado lihapalat ja sipulit kerroksittain pataan. Lisää pataan tomaattimurska, punaviini, kasvisliemikuutio, mausteet ja sipulit.

Rakastan Kreikkaa, Kreikkalaisten Ystävällisyyttä, Ilmastoa Ja Ennen Kaikkea Kreikkalaisia (Lammas)Ruokia.


Siirrä lihat pataan tai uunivuokaan. Lämmin lohisalaatti on terveellinen ja helposti valmistuva resepti. Kuullota paprikaa, kunnes mausteinen tuoksu alkaa irrota.