Tsatsiki Ohje

Tsatsiki Ohje. On erilaisia tapoja tehdä tsatsikia, esim. Laita se siivilään ja sekoita joukkoon suola.

Tzatzíki-Dippi | Reseptit | Anna.fi
Tzatzíki-Dippi | Reseptit | Anna.fi from anna.fi

Kurdistanissa ja iranissa riisiä syödään usein aterian lisukkeena. Tsatsiki kannattaa tehdä päivää tai paria ennen jääkaappiin, niin sen valkosipulisen pehmeä aromi pääsee oikeuksiinsa. Nauti pannari uunilämpimänä tsatsikin kanssa.

Lisää Myös Hunaja Ja Öljy.


Lisää suolaa ja sokeria ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes sipuli alkaa ruskistua. Halutessasi pilko joukkoon myös omena ja lisää kapriksia sekä siirrä jääkaappiin tekeytymään. Jos olet välimerellisen keittiön ystävä, ihastut taatusti tähän dippiin!

Kotikokista Löydät Ohjeet Siihen, Miten Tsatsiki Valmistetaan.


Dippinä, burgereissa, lisukkeena, vaikka minä. Kreikkalainen ja turkkilainen jogurtti on vaihdettu tässä versiossa rahkaan, joka sisältää enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa. Täyteläinen ja paksu kreikkalainen jogurtti on ihana pohja tzatzikille.

Ohjeen Kurkun Paino On Nesteiden Puristuksen Jälkeinen Paino.


Pienet napakat ja vähän vettä sisältävät kurkut sopivat tsatsikiin parhaiten. On erilaisia tapoja tehdä tsatsikia, esim. Raikas tzatziki on täydellinen lisuke lohelle.

Pakastepinaatti Vain Sulatetaan Kulhossa Ja Joukkoon Sekoitetaan Muut Ainekset.


Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat kauniin ruskeita. Lämmitä vesi 42 asteiseksi ja lisää se jauhoseokseen. Kauli pullat mataliksi pyöreiksi pitaleiviksi (halkaisija 15 cm).

Kinnusen Mukaan Erityisesti Burgerin Tzatzikiin Kannattaa Panostaa.


Iranin alueella ajatellaan, että hyvän ruoanlaittajan tunnistaa todella irtonaisesta riisistä. Pinnalle paahtunut feta tekee pannarista erityisen hyvän. Tsatsiki yhdistetään usein kreikkalaiseen keittiöön, mutta sitä.