Karitsa Resepti
Karitsa Resepti. Ota liha sulamaan edellisenä päivänä ja sulata se jääkaapissa. Kuullota sipulisilppua ja valkosipulinkynsiä öljyssä padassa.

Tällöin karitsan liha on punertavaa. Hiero marinadi lihaan ja laita liha sekä marinadi pussiin jääkaappiin maustumaan yön yli. Kuumenna kattila, lisää tilkka rapsiöljyä pohjalle ja ruskista paisti kauttaaltaan.
Kuumenna Ruokalusikallinen Oliiviöljyä Reilulla Keskilämmöllä, Ja Nosta Karitsan Kylki.
Tallenna ( 49) tykkää ( 25) Harrin lempeän mausteinen keitto maistuu ulkoilun jälkeen: Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa.
Ota Iso Uunivuoka Ja Pyörittele Kaikki Ainekset Sekaisin Mausteiden Ja Öljyn Kera.
Jos haluat täysin kypsän paistin, jatka. Lisää balsamiviinietikka, punaviini, lihaliemi sekä laakerinlehdet ja kuumenna kiehuvaksi. Kreetalainen öljyssä ja valkoviinissä haudutettu karitsa.
Hiero Öljy Ja Mausteet Karitsan Kyljysriville.
Hienonna valkosipuli ja reilusti rosmariinia ja timjamia. Nosta kulhoon myös lihat ja hiero marinadi lihoihin. Aseta kansi päälle ja hauduta paistia muutaman kerran sitä käännellen n.
Hiero Marinadi Lihaan Ja Laita Liha Sekä Marinadi Pussiin Jääkaappiin Maustumaan Yön Yli.
Helppo valmistaa kunhan malttaa ”unohtaa” uuniin. Karitsapata sopii sekä pakkasiltojen lämmikkeeksi että pääsiäisen juhlatarjottavaksi. Noin 1 kg luista karitsan lapaa.
Sekoita Marinadin Aineksen Keskenään, Puserra Valkosipuli Sekaan.
Karitsa sopii pääsiäispöydän lisäksi moneen muuhunkin juhlaan, ja miksei arkeenkin! Aina yhtä hyvää ylikypsää karitsan niskaa! Pane kastikkeen ainekset kiehumaan hiljalleen.