Osterivinokas Resepti

Osterivinokas Resepti. Tein niin herkullista pastaa osterivinokkaista, että oksat pois. Osterivinokas (1) lisää oma resepti + uusimmat;

Osterivinokas-Pekonipiirakka - Kotiliesi.fi
Osterivinokas-Pekonipiirakka - Kotiliesi.fi from kotiliesi.fi

Osterivinokas (pleurotus ostreatus) on vaalea ruokasieni, joka kuuluu lahottajasieniin.kuivattua ja jauhettua osterivinokasta käytetään erilaisissa ravintolisissä esimerkiksi syylien ja ontelosyylien hoidossa. Viillä siivujen pintaan kevyesti ruudukko, mutta varo leikkaamasta sienen läpi! Voit viedä sieniä kasvamaan vaikka saunaan, kesällä myös pihalle.

Viillä Siivujen Pintaan Kevyesti Ruudukko, Mutta Varo Leikkaamasta Sienen Läpi!


Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja irrota niin monta lehteä, kun saat. Juuttisäkit täytettiin niin, että niiden liikuttelu olisi vielä mahdollista yhden miehen voimilla. Osterivinokaslaatikko sisältää kasvualustan, joka tulisi olla valkoisen huovaston juovittama.

Aterimiksi Katetaan Ruokalusikka Oikealle Ja.


Tykkään todella paljon sienistä ja vaikkei minulla olekaan. Osterivinokas on voimakaskasvuinen sieni, joka antaa anteeksi pienet puutteet kasvatusolosuhteissa. Osterivinokas (1) lisää oma resepti + uusimmat;

Ruskista Sienet Kullanruskeiksi (Noin 8 Minuuttia).


Vokkipannu on kätevä, mutta jos et omista vokkia, voit toki valmistaa ruoan paistokasarissa. Sekoita taikinan ainekset joko monitoimikoneella tai käsin nyppimällä. Kiehauta haluamaasi kokoon pilkotut sienet vedessä, huuhtele siivilässä kylmällä vedellä ja valuta, puristele vielä olemassa oleva vesi pois.

Myös Kanaa, Possua, Kalaa Ja Mereneläviä Käytetään.


Sienisalaattia on kyllä saatavilla läpi vuoden, mutta sen paikka on ehdottomasti mun joulupöydässä (ja blinipöydässä alkuvuodesta). Osterivinokasbruschetta n resepti löytyy linkistä! Nosta jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Lisää 1 Ruokalusikallinen Omenaviinietikkaa Tai Valkoviiniä Pannulle Siinä Vaiheessa, Kun Sienet Ovat Lähestulkoon.


Paloittele isot sienet,pienet sienet voivat olla kokonaisia.laita sienet kannelliseen astiaan.viipaloi valkosipulinkynnet ja sipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita sienten päälle.ripottele päälle pippuria ja persilijaa:sekoita kevyesti.sekoita viinietikka ja hunaja keskenään ja lisää sitten vesi,suola ja öljy.valuta kastike sienille ja anna maustua vähintään pari tuntia tai vaikka. Kuumenna öljy paistinpannussa keskikorkeassa lämpötilassa. Osterivinokas kuuluu myös suomessa tavattaviin sieniin, joten sitä voi viljellä ulkona.