Sitruuna Marenki Jälkiruoka. 3 rkl hunajaa tai siirappia. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja sekoita vaahdon joukkoon hyvin.
Taputtele taikian vuuan pohjille ja reunoille. Lisää lopuksi sitruunan mehu sekä raastettu kuori. (itse käytin nyt pirkan 25cm kertakäyttövuokaa.)
Jälkiruoka Lasissa, Kesällä Grillissä, Herkullinen Leivonnainen Tai Helppo Ja Nopea Gluteeniton Tai Vegaaninen Herkku.
Olemme koonneet tälle sivulle parhaimmat reseptit, joista saat ideoita houkutteleviin jälkiruokiin. Taputtele taikian vuuan pohjille ja reunoille. Vaahdota valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi.
Rapea tai kova kaipaa seurakseen samettista pehmeyttä, kuuma virkistyy viileästä, makea kaipaa kaverikseen suolaisuutta tai särmää. 4 annosta valmistusaika 15 min valmistus+hyytyminen 3 tuntia. Nypi huoneenlämpöinen voi kuiviin aineisiin.
Marenki, piirakka, sitruuna, paistaminen, ruoanlaitto, torttu, flan illustration Täältä löydät parhaat jälkiruokaideat arkeen ja juhliin: Sitruuna ja marenki ovat oivalliset liittolaiset jälkiruokakulhossa!
Lisää Lopuksi Tilkka Vettä Ja Sekoita Taikinaan.
Yksinkertaisimmin kokoat annokset valmistaa jäätelöstä, hillosta ja marengista, mutta kaikki komponentit voi valmistaa alusta alkaen. 25cm) ja levitä taikina jauhotetuin sormin vuokaan reunoja myöten. Hento mustikka saa uutta ryhtiä sitruunan hapokkuudesta, marenki tuo annokseen mukanvan rapeaa suutuntumaa.
Kaada Kiisseli Annosmaljoihin Maitokiisseli Päälle.
Kevään paras jälkiruoka tulee tässä: Paista 200 asteessa 10 min. Vuokaan (25 cm halkaisija) pohja: