Tsatsiki Ohje

Tsatsiki Ohje. Nämä reseptit ovat kaikki äärettömän helppoja ja tuottavat varmasti makoisan lopputuloksen. Lisää muut ainekset joukkoon välillä maistellen.

Tsatsiki Recipe Food, Food to make, Good food
Tsatsiki Recipe Food, Food to make, Good food from www.pinterest.com

Dippinä, burgereissa, lisukkeena, vaikka minä. Vaikka kaloreita on näin karsittu, mausta ei silti suinkaan ole tingitty! Lämmitä vesi 42 asteiseksi ja lisää se jauhoseokseen.

1 Tlk (200 G) Turkkilaista Jogurttia.


Lämmitä vesi 42 asteiseksi ja lisää se jauhoseokseen. Ohjeen kurkun paino on nesteiden puristuksen jälkeinen paino. Pinaattipannari maistuu kaikille pinaattilettujen ystäville.

Pakastepinaatti Vain Sulatetaan Kulhossa Ja Joukkoon Sekoitetaan Muut Ainekset.


Pitakebab ja tsatsiki — ohje. Pienet napakat ja vähän vettä sisältävät kurkut sopivat tsatsikiin parhaiten. Varaa valutukseen aikaa noin tunti.

Välimerenmaissa Paljon Käytetty Tsatsiki On Jogurttikastike, Joka Raikastaa Ja Lievittää Mausteisen Ruoan Poltetta.


Ota raaste käteen ja puristele sitä sormien välissä niin kauan, että kaikki neste valuu pois. Anna ylimääräisen nesteen valua pois muutaman minuutin ajan painellen välillä lusikalla kurkkuraastetta. Dippinä, burgereissa, lisukkeena, vaikka minä.

Sekoita Kulhossa Jogurtti, Kurkku, Valkosipuli, Minttu Ja Oliiviöljy.


200 g bulgarian jogurttia tai kermaviiliä. Sirottele suola raasteen päälle ja itketä kurkkua 10 minuuttia. Nauti pannari uunilämpimänä tsatsikin kanssa.

Lisää Myös Hunaja Ja Öljy.


Pinnalle paahtunut feta tekee pannarista erityisen hyvän. Lisää kurkkuraaste ja muut ainekset. Jos olet välimerellisen keittiön ystävä, ihastut taatusti tähän dippiin!