Churrot Ohje

Churrot Ohje. Ja kylkeen reilun kokoinen kipollinen paksua ja tummaa suklaakastiketta. Churros eli espanjalaiset munkkitangot valmistetaan tuulihattujen tapaan ja paistetaan rapsakoiksi öljyssä.

Herkulliset Churrot Valmistuvat Nopeasti - Keiju Reseptit
Herkulliset Churrot Valmistuvat Nopeasti - Keiju Reseptit from www.keiju.fi

Suomen vappuun tai vaikkapa lastenkutsujen tarjottavaksi. Oon itse tehnyt tällä ohjeella useamman kerran, eikä taikina oo ollut mulla liian löysää. Churrot tarjoillaan perinteisesti suklaakastikkeen kanssa.

Sekoita Kattilassa Keskilämmöllä Sokeri, Voi, Vesi Ja Suola.


1 dl maitoa tai kaurajuomaa Mmmmm, churrot, nuo ihanat espanjalaiset munkkipötkylät, joiden nimikin on niin hauska, että tekee mieli päästä heti maistamaan. Churrot pursotetaan pursotinpussilla suoraan kuumaan rasvaan, napsaistaan saksilla poikki ja paiston jälkeen pyöritellään kanelisokerissa.

Sekoittele Puolisen Minuuttia Niin, Että Taikina Kuivahtaa Hieman.


Churrot eli espanjalaiset munkkitangot reseptit: Espanjassa ja latinalaisessa amerikassa suositut churrot eli uppopaistetut tuulihattumaiset ”munkit” maistuvat varmasti myös suomalaisille, esimerkiksi vappuna simalasillisen kera! Churrot paistetaan pellille pursotettuina reippaasti öljyssä voideltuna.

Ja Kylkeen Reilun Kokoinen Kipollinen Paksua Ja Tummaa Suklaakastiketta.


Nyt ohje on tarkempi esim. Oon itse tehnyt tällä ohjeella useamman kerran, eikä taikina oo ollut mulla liian löysää. 3 dl vettä, 75 g voita, 1/2 tl suolaa, 1 rkl hunajaa, 1 rkl puristettua sitruunamehua, 1 tl vaniljasokeria.

Churrot Ovat Alunperin Espanjalaisia Leivonnaisia.


Kaada munat lämpimän taikinan joukkoon samalla sekoittaen. Churroille voi tehdä myös ihanan suklaadipin, johon lämmintä ja rapeaa herkkua voi dipata. Churrot ovat espanjalaisia uppopaistettuja leivonnaisia, jotka nautitaan kaakaojuomamaisen suklaakastikkeen kanssa.

Lisää Jauhot Ja Vatkaa Voimakkaasti Muutama Minuutti, Kunnes Taikinasta Muodostuu Pallo.


Lisää vohvelirautaan rasvaa jokaisen churron jälkeen. Kokeilimme valmistaa perinteisten rasvapaistettujen churrojen sijaan helpompia, nopeampia ja hiukan myös turvallisempia uunichurroja. Churro, on espanjalainen uppopaistettu pitkä leivonnainen, joka on espanjasta levinnyt mm.