Graavilohi Resepti

Graavilohi Resepti. Fileoi lohi leikkaamalla pois selkäruoto, nahan pitää jäädä paikoilleen. Sekoita suola, sokeri ja valkopippuri mausteseokseksi.

Graavilohi Herkullinen ja helppo resepti! Kreivin keittiö
Graavilohi Herkullinen ja helppo resepti! Kreivin keittiö from www.kreivinkeittio.fi

5,0 (1 arviota) useita tunteja (josta 30 min aktiivista) 9 annosta. Videolla harri syrjänen näyttää, kuinka helposti kala graavataan. Hiero seos lohen lihapuolelle ja ripottele päälle tilliä.

Itse Tehty Graavilohi Kruunaa Juhlapöydän.


Graavilohi on joulupöydän ehdoton kalaherkku,. Sekoita suola, sokeri ja valkopippuri mausteseokseksi. Itse tehty graavilohi on helppo valmistaa.

Kaada Munamaitoseos Vuokaan Ja Paista Laatikkoa 200 Asteessa Noin Tunnin Ajan.


Nypi ruodot pois, mutta älä poista nahkaa. Katso hätälän graavilohireseptit ja kokeile vaikka kaikkia! Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.

Hiero Seos Lohen Lihapuolelle Ja Ripottele Päälle Tilliä.


Hiero seos fileiden pintaan ja ripottele päälle reilusti tilliä, myös. Vähemmän suolaa ja enemmän aikaa. ½ kg kirjolohta puoli nippua tilliä ½ tl rouhittua valkopippuria ½ rkl karkeaa suolaa (½ tl sokeria) fileoi lohipala.

Nostele Voideltuun Uunivuokaan Kerroksittain Perunaviipaleita, Graavilohisiivuja, Sipulia Ja Tilliä Siten, Että Päällimmäiseksi Tulee Perunakerros.


Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Tee lohelle perinteinen graavaus tällä helpolla klassikkoreseptillä! 450 g lohifilettä (täysin ruodoton) 2 rkl merisuolaa.

Ensimmäinen Askel Onnistuneeseen Graaviloheen Otetaan Kaupassa.


Tuoreen ja hyvän kalan tunnistaa tuoksusta ja hyvin kiiltävästä pinnasta. Se antaa lohelle ihanan raikkaan maun, mutta ei jyrää. Ruokalan reseptihaulla löydät helppoja, mutta mutta maukkaita reseptejä ja ruokaohjeita noin 5000 reseptin valikoimasta.