Raparperi Mansikka Jälkiruoka

Raparperi Mansikka Jälkiruoka. Tänä vuonna kevät oli niin kummallinen, että luonto meni ehkä hieman sekaisin. Kuori ja muussaa banaanit haarukalla.

RaparperiMansikka Välipalamuffinit (Gf, V)
RaparperiMansikka Välipalamuffinit (Gf, V) from www.herkkusuut.com

Meillä tätä on oltava aina pakastimessa yllätys. Kuumenna seos ja lisää sokeri. Välillä kaikista yksinkertaisin ja helpoin jälkiruoka, joka ei koreile edes ulkonäöllään, on lopulta kaikista onnistunein valinta.

Täydellinen Jälkiruoka Ja Kesäherkku Hellepäiviin!


350gr mansikoita (käytin pakastemansikoita) 300gr raparperia. Helppo raparperi jälkiruoka perjantai 11. Tee kuten omenakaurapaistos, mutta laita omenoiden tilalle raparperia.

Hyvä Jälkiruoka Päättää Aterian, Ei Makeaa Kuitenkaan Liikaa.


3 dl:lla mustikoita tai mustikoiden ja vadelmien seosta. Kirpsakka raparperikiisseli saa makeutta mansikoista. Sorbetin valmistamiseen ei tarvitse jäätelökonetta ja sen tekee nopeasti ja helposti.

106 Kcal 35 Minuuttia Laihdutus.


Vaihtelua piirakkaan saat tekemällä vaniljakastikkeen tofusta! Leikkaa fenkoli ohuiksi lastuiksi raparperin joukkoon. Meillä tätä on oltava aina pakastimessa yllätys.

Kokeile Myös Ohuiksi Viipaleiksi Leikattua Omenaa, Mausta Tällöin Kanelilla Tai.


Tässä ihanan kuohkeassa sorbetissa yhdistyy raikas raparperi ja mansikka. Kuumenna seos ja lisää sokeri. 30 min, josta valmisteluaika 20 min.

Mustikkapaistoksen Mausteeksi Sopii 1/2 Tl Raastettua Sitruunankuorta Ja 1/2 Tl Kardemummaa.


Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Makuyhdistelmä oli loistava, sillä raparperit toivat kakkuun kirpeyttä, tuoreet mansikat antoivat kesäisen maun ja valkosuklaamousse toi kakkuun makeutta. Sokerin sijaan vispipuuro makeutetaan mansikoilla ja sam hunajalla.