Jälkiruoka Kerma. Vatkaa suklaa ohuena nauhana kerman joukkoon. Pannacotta on uskomattoman helppo jälkiruoka, joka maistuu joulun aikaan glögillä maustetulla marjasoseella.
Tarkista makeus ja lisää sokeria tarvittaessa. Tässä reseptissä on mukana pieni yllätys, sillä mousse maustetaan tahinilla eli seesaminsiementahnalla. Kakkupohja 200g valio voita 2dl fariinisokeria 5 kananmunaa 200g tummaa suklaata 1,5dl mantelijauhoja 1,5dl sunnuntai gluteenitonta jauhoseosta 2tl leivinjauhetta kahvimousse 250g mascarponea 4dl valio.
Vaahdotettu kerma antaa mousselle ihanan kuohkeuden. Suklaamousse on herkullinen jälkiruoka, joka valmistuu vähin aineksin. Vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta valmistuu astetta kevyempi marjarahka.
Vatkaa Munat Ja Sokeri Kulhossa.
Aloita paahtovanukas sulattamalla sokeri kuivassa ja lämpimässä paistinpannussa. Vaahdota kerma, lisää rahka ja mustikat, mausta ja sekoita hyvin. Käyttämällä rahkaan kauden marjoja saat vaihtelua tähän herkkuun ja hyvää tulee pakastemarjoistakin.
Laita Alimmaiseksi Vaniljajäätelö, Sen Päälle Mustikat, Vaniljavaahto Ja Vaahtokarkkeja.
Murenna päälle kaurakeksi jokaiseen annokseen. Jos oikein irrotellaan, alkuruokia ja/tai jälkiruokia saattaa olla kaksikin. Marjarahka on klassinen jälkiruoka tai välipala.
Helppo Ei Tarkoita Sitä, Ettei Jälkiruoka Voisi Olla Myös Juhlava.
Sen avulla loihdit rapean crème brûléen, maukkaan kofta korman ja suussa sulavan suklaakakun. Jäätelö on aina hyvä idea, mutta lakun makuinen piparijäätelö vielä parempi, onhan nyt joulu. Vaahdota kerma ja sekoita kaikki ainekset, lisää sokeria tarvittaessa.
Yksinkertaisimmillaan Mousse Valmistuu Pelkästä Kermasta Ja Suklaasta.
Levitä karamelli välittömästi pieniin annosvuokiin. Ja mikä parasta, pannacotan voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Lisää vesi ja kiehauta yhdessä sulatetun sokerin kanssa kullanruskeaksi karamelliksi.