Maksalaatikko Ohje. Huomioi, että ohje on kahdeksalle hengelle, eli maksalaatikkoa riittää isommallekin seurueelle. Lisää kuumennettu maitoa riisivellin joukkoon.
Juuri parahiksi joulun alla löytyi kauan kadoksissa ollut äitini maksalaatikkoresepti. Ohje on hieman sovellettu nykyhetkeen ja elämään sähköuunin kanssa. Noin 1,25 dl puuroriisiä (110 g) 1 kananmuna.
Lisää Siirappi, Rusinat, Mausteet Ja Jauhettu Maksa Puuron Joukkoon.
Ohje on hieman sovellettu nykyhetkeen ja elämään sähköuunin kanssa. Tässä minun hyväksi testaamani maksalaatikko, mitä tullaan tarjoilemaan meillä tänäkin jouluna ja otettu aikoinaan ylös keittokirjasta, mikä oli ajalta ennen sähköuunia, sillä kirjassa ei ollut edes sähköuunin lämpötiloja. Sekoita kaikki ainekset maksan joukkoon.
Lisää Pannulle Vesi, Kerma, Sinappi Ja Fondi.
Se makumuisto lapsuudesta, kun on syönyt jonkun itsetehtyä maksalaatikko ei paljon ole houkutellut. Lisää suurimoiden joukkoon kaikki muut aineet. Pilko sipuli ja ruskista se pannulla.
Lisää Kuumennettu Maitoa Riisivellin Joukkoon.
En lapsena koskaan suostunut koskemaankaan muuhun kuin tähän äidin tekemään versioon. Perinneherkku valmistuu uunissa nopeammin, jos jaat sen pieniin annosvuokiin. Liota kokonaisia ohrasuurimoita kylmässä vedessä jääkaapissa yön yli.
Mausta Maksa Suolalla Ja Valkopippurilla.
Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Sen valmistaminen on kuitenkin helppoa ja lopputulos palkitsee maksalaatikon ystävän.
Keitä Rusinoita Vedessä Noin 5 Minuuttia, Kaada Vesi Pois.
Mummolan leivinuunin lempeässä lämmössä paistettiin ensin leivät ja pullat, sen jälkeen maksalaatikko. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten maksalaatikko valmistetaan. 50 g voita tai margariinia.