Blinitaikina Ohje
Blinitaikina Ohje. Täytteet tehdään sekä kasvissyöjille että kalaa ja lihaa nauttiville. Tarjoa blinit esimerkiksi sienisalaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.
Blinitaikina maustetaan hienonnetulla kevätsipulilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Venäläiset blinit ovat tirisevän kuumia ja pinnaltaan rapeita. Suomen bocuse d’or edustaja, food camp finlandin keittiömestari mikko.
Tarkista Tuotteiden Soveltuvuus Aina Pakkausmerkinnöistä, Kun Valmistat Ruokaa Erityisruokavaliota Noudattavalle.
Vatkaa joukkoon keltuainen ja jauhot. Blinitaikina vaatii aikaa, mutta parhaimmillaan se takaa kuohkeat blinit. Rapea pitsi rusahtaa ihanasti, kun nyytit murtaa irti.
Venäläiset Blinit Ovat Tirisevän Kuumia Ja Pinnaltaan Rapeita.
Jos teet blinejä pääruoaksi, tee taikina puolitoistakertaisena tai tuplaa se) 3 dl täysmaitoa. Naapurimaassamme blinejä nautitaan sekä isoina, ohuina lettuina että paksumpina ja rapeampina pikkulettuina. Tarjoa kasvisruokailijalle blinien kanssa sienisalaattia ja maustekurkkua.
Osin Tattarijauhoista Valmistetut Blinien Kaltaiset Paksut Letut On Mahdollista Tehdä Oikotietä Käyttäen.
Jos aika vain sallii, taikina kannattaakin tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja antaa sen nousta. Tattarijauhot, hapattaminen ja maltillinen paistaminen toimivat. Jos herkuttelemassa on isompi porukka, kokeile kätevää blinipannukakkua.
Katso Resepti Tästä Ja Video Ohjeen.
Perinteisten täytteiden lisäksi blinien lisukkeena maistuu vaikkapa savuporo (tuorejuusto)tahna. Blinit, venäläiset paksuhkot tattariletut, ovat talven suosikkiherkkuja. Anna kohota ja nostele taikinaa välillä, jotta käyminen on tasaista.
Perinteisten Blinien Herkullinen Maku Perustuu Tattarijauhoihin Sekä Valmistustapaan, Jossa Paksu Lettutaikina Käytetään Hiivan Avulla.
Silloin blinit eivät ole kylläkään enää gluteenittomia. Blineistä tulee parhaita, kun annat taikinan käydä rauhassa. Blinitaikina saa tyypillisen makunsa, kun juuren annetaan hapantua yön yli.