Hatsapuri Resepti

Hatsapuri Resepti. Ja nyt siihen löytyy tavallista enemmän aikaa. Tai ”leipä”, sen verran tuhdista tavarasta on kyse.

Näyttelijä Ville Haapasalosta tuli leipuri hatsapuri
Näyttelijä Ville Haapasalosta tuli leipuri hatsapuri from viisitahtea.com

Ja todella suosittelen käymään maistamassa, sillä villen hatsapurit olivat mitä suurinta herkkua. Mitä suolaista herkkua voisin leipoa viikonloppuna? Sekoita joukkoon yksi pussi kuivahiivaa, yksi teelusikallinen suolaa, yksi teelusikallinen sokeria sekä kaksi ruokalusikallista öljyä.

Hatsapuri On Perinteinen Georgialainen Juustopiiras, Josta On Olemassa Lukuisia Eri Versioita.


Sekoita joukkoon yksi pussi kuivahiivaa, yksi teelusikallinen suolaa, yksi teelusikallinen sokeria sekä kaksi ruokalusikallista öljyä. Nyt taitaa vihdoin olla aika julkaista kaikkien meidän hiilarin ja juuston rakastajien unelma; Niin yksinkertaista ja ihan mahdottoman hyvää.

Täytteeksi Hatsapuriin Voi Laittaa Melkein Mitä Tahansa.


Georgialainen hatsapuri on litteä juustotäytteinen leipä, joka paistetaan meheväksi valurautapannulla voissa. Ville, taatusti nähdään vielä uudelleen😄 hatsapurit annen tapaan Tai ”leipä”, sen verran tuhdista tavarasta on kyse.

Sekoita Juustot, Muna Ja Mausteet Keskenään.


Asiaan perehdyttyäni selvisi, että georgiassakin hatsapuri vaihtelee alueen mukaan. Laitetaan se uuniin, otetaan se sieltä pois ja tarjoillaan. Hatsapuri on kruusialaisessa keittiössä tarjoiltava juustotäytteinen leipä.

Sekoita Keskenään Kermaviil,Kanamuna Ja Suola.lisää Vehnäjauhoja Sen Verran Että Taikina Irtoaa Käsistä.kauli Taikina Ohuiksi Pyörylöiksi,Joita On Parillinen Määrä.puolet Saa Olla Halkaisijaltaan Hieman Pienenpiä.valmista Täyte.murskaa Fetajuusto Haarukalla Pieniksi Murusiksi Ja Sekoita Kanamuna Sekä Voi Joukkoon.levitä Isoimmille Pyörylöille Täytettä Noin ½ Cm:n.


Kuvissa villen hatsapuri on tuo pyöreän mallinen, minun omani on tuo venemalli. 2 tl kuivahiivaa 7 rkl lämmintä vettä 4 dl vehnäjauhoja vajaa 1 tl suolaa 1 kananmuna 150 g fetaa 150 g mozzarellaa öljyä paistamiseen voita ja fetaa tarjoiluun ripottele hiiva lämpimään veteen. Riko kuhunkin syvennykseen kananmuna niin, että keltuainen säilyy ehjänä.

Alusta Jauhot Taikinaan Ja Vaivaa Taikina Kimmoisaksi.


Resepti outi väisänen videotuotanto jenni rinkinen. Anna kohota peitettynä noin 1 tunti. Näyttelijä ville haapasalo näyttää, miten oikeaoppinen hatsapurileipä valmistetaan ja kertoo mielenkiintoisen tarinan leivän takana.