Jäätelökone Resepti
Jäätelökone Resepti. Ajatus lisäaineettomasta, pehmeästä jäätelöstä, joka on juuri oman maun mukainen saa monen pohtimaan jäätelökoneen hankintaa. Resepti vain noin 1,10 €/annos*.
Jäätelökone varmasti helpottaa sorbetin tekemistä, mutta se ei ole missään nimessä pakollinen lisätarvike. Itse tehty jäätelö ilman konetta. ( 7 kommenttia) 4 annosta yli 60 min 260 kcal / annos (95g) lisää suosikkeihin.
Itse Tehty Jäätelö Ilman Konetta.
Kokemuspohjaa löytyy vain kolmesta laitteesta, joihin arvioni perustan. Glukoosisiirappi antaa jäätelölle sileän rakenteen. Jäätelö valmistuu mainiosti myös ilman konetta, mutta silloin sen koostumus on enemmän jäädykemäinen kuin pehmeän kuohkea.
Itse Tehty Jäätelö Maistuu Parhaalta.
Jäätelökone sisäänrakennetulla kompressorilla tasaiselle matalalle lämpötilalle. Minulla on nyt toinen jäätelökone menossa ja se on yllättävänkin selvästi hitaampi kuin edellinen. Jäätelökone varmasti helpottaa sorbetin tekemistä, mutta se ei ole missään nimessä pakollinen lisätarvike.
Tee Vanhanajan Jäätelöä Itse Jäätelökoneella.
Kukin testaaja käytti eri konetta… Herkullisin jäätelö syntyy kotikonstein tuoreista aineksista, ilman teollista makua ja lisäaineita. Tällainen italialainen jäätelö tulee koneessa tarjoiluvalmiiksi, eli se on koostumukseltaan jonkin verran.
Jäätelöiden Maustamisessa Voit Päästää Luovan Minäsi Irti:
Kirjoittanut saara / viimeistä murua myöten 24.06.2020. Käynnistä jäätelökone ja kaada jäätelöseos jäätelökoneen jäähdytysastiaan. Massa on valmis, kun jäätelökoneen pysäyttäessä jäätelö näyttää jäätelöltä, pysyy koossaan, eikä lähde valumaan.
Tämän Jälkeen Jäätelö On Valmis Syötäväksi Tai Pakastettavaksi.
* jos jäätelökone on pieni, etkä saa kaikkea jäätelömassaa siinä kerralla tehtyä, voit valmistaa lopusta jäätelömassasta jäädykeen. Moni kertoi laitteesta jota ovat käyttäneet jo. Seurasin nettikeskusteluja ja yllätyin, että niitä on ollut markkinoilla niinkin kauan.