Stollen Resepti. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja vaivaa joukkoon 6 dl vehnäjauhoja. Aito saksalainen stollen joululeivonnainen innoitti tekemään samanhenkisen kuivakakun.
Kohota taikinaa lämpimässä peitettynä puoli tuntia. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Lisää mantelit, rusinat ja pestyn sitruunan raastettu kuori.
Pullataikinan Mehevöittää Tässä Stollen Muunnelmassa Piparkakkutaikina.
Jos rusinat lisätään jo kohotusvaiheessa, tulee taikinasta ruskeaa. Leivo jouluksi saksalaiseen jouluperinteeseen kuuluva stollen. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.
Kaaviloi Sulaneet Piparitaikinapalat Erikseen Leivinpaperin Päällä Yhdeksi Yhtä Isoksi Levyksi Kuin Iso.
Stolleniin saat makua piparkakkutaikinan lisäksi maustetuilla hedelmäpaloilla. Stollen on perinteinen saksalainen joululeivonnainen, jossa maistuvat kuivatut. Valuta cocktailkirsikoista liemi ja säästä se.
Lisää Mantelit, Rusinat Ja Pestyn Sitruunan Raastettu Kuori.
Anna taikinan kohota liinalla peitettynä. 2 1/2 dl maitoa 25 g hiivaa 5 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 1 tl suolaa 1 tl kardemummaa 1/4 tl muskottia 1 tl vanilliinisokeria 1 dl rusinoita 1 dl kirsikoita pienittynä 1 dl sukaattia 1 dl mantelirouhetta 200 g margariinia 4 dl. Kakku on helppo valmistaa ja yllätyksenä kakun sisällä on mantelisydän.
Mittaa Kulhoon Korintit, Rusinat, Mantelit, Sitrusten Kuoret Ja Rommi.
Joskus laiskana tuntuessani olen ohittanut vuoden, vain että talon mies otti sinut vastaan virisevillä, säälittävillä pettymyksillä. Lisää suola, sokerit ja kardemumma. Laita mantelirouhe, rusinat ja pilkotut kirsikat rommiin tai punssiin maustumaan.
Laita Mantelirouhe, Rusinat Ja Pilkotut Kirsikat Rommiin Tai Punssiin Maustumaan.
Olen tehnyt stollenia melkein jokaisena naimisielämääni, mistä muistan. Saksalainen joulukakku, stollen säilyy hyvänä pari viikkoa ja sen voi myös pakastaa. Raaputa joukkoon halkaistusta vaniljatangosta siemenet.