Appelsiini Kerma Jälkiruoka
Appelsiini Kerma Jälkiruoka. Tällä viikolla se tuli ajankohtaiseksi,. Voit valmistaa riisipuuron jo edellisenä päivänä.
Lisäksi annokseen tulee muutama appelsiinifile, jotka antavat annokselle lisäraikkautta. Kuori ja leikkaa appelsiinit paloiksi ja lisää ne appelsiiniriisiin. Vatkaa sillä aikaa maidoton kerma sekä mausta sokerilla.
1.5 Dl Kevyt Vispikermaa, Rasvaa 25%.
Lisää kermavaahdon mukaan riisipuuro, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tämän helpompaa jälkiruoan valmistus ei voi olla. Kuumenna kerma, sokeri ja kardemumma kattilassa höyryävän kuumaksi.
Tarkista, Että Seos On Hieman Kädenlämpöistä Lämpimämpää Mutta Ei Kuumaa.
Turkkilainen jogurtti raikastaa kermasta valmistettavan pannacotan. Vatkaa keskenään kerma, kinuskikastike sekä mascarpone. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha kiveä pitkin pois.
2 Lautanen (2 Dl) (Reilu 1 Dl / Annos) Kylmää Riisipuuroa.
Halkaise luumut, poista kivi ja leikkaa lohkoiksi. Suikaloi mintun, sitruunamelissan ja basilikan lehdet. Olemme koonneet tälle sivulle parhaimmat reseptit, joista saat ideoita houkutteleviin jälkiruokiin.
Pidä Ainesuhteet Samoina Ja Lisämausta Tyrniposset Sitruskuoren Sijaan Vaikkapa Hyppysellisellä Vaniljaa.
Aamupala brunssi eväs herkut illallinen. Posset valmistetaan annoskuppeihin tai laseihin hyytymään muutama tunti ennen tarjoilua tai edellisenä päivänä. Marjoilla, hedelmillä tai tuoreella mintulla.
Purista Appelsiinin Kalvoista Mehut Talteen.
Kiehuta vesi kattilassa ja lisää riisi joukkoon. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Huuhtele kylmällä vedellä kypsä riisi.