Lusikkaleivät Resepti

Lusikkaleivät Resepti. Mureat lusikkaleivät ovat pikkuleipien parhaimmistoa. Aseta pikkuleivän tasaiselle puolelle hieman.

Lusikkaleivät - Resepti | Kotikokki.net
Lusikkaleivät - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net

Täytä lusikkaleivät omenamarmeladilla ja lisää kierittelysokeriin ½ tl kanelia. Ne ovat juhlien suosikkipikkuleipiä, joita kaikki rakastavat. Näillä maukkailla kekseillä on kuitenkin vaikean leivonnaisen maine, mutta aivan turhaan.

Marmeladia Vaihtamalla Saa Helposti Erimakuisia Lusikkaleipiä.


Tällä mummin supersuositulla reseptillä onnistut. Parhaiten lusikkaleivät onnistuvat teelusikassa, jonka lusikkapesä on mahdollisimman kupera. Pakkaa ne huolella kannelliseen, tiiviiseen rasiaan.

Tehtyäni Ensimmäisen Kerran Lusikkaleipiä, Hän Sanoi Lusikkaleivät On Tehtävä Oikein, Että Ne Maistuvat Vieraille! Hän Opetti Vaihe Vaiheelta Miten Tehdään Suussasulavat Lusikkaleivät.


5,0 (2 arviota) noin tunti. Lusikkaleivät ovat kuuluneet vuosikymmeniä erilaisten juhlien kestosuosikkeihin. Lusikkaleivät ovat kuuluneet vuosikymmeniä erilaisten juhlien kestosuosikkeihin.

Glorian Ruoka Ja Viini On Lisännyt 2776 Reseptiä.


Ehkä syy onkin siinä, että äitini lusikkaleivät ovat niin uskomattoman herkullisia. Lusikkaleivät ovat suomalaisen ruokakulttuurin kovaa ydintä: Lusikkaleipien salaisuus on kinuskin tuoksuiseksi paahdettu voi.

Tarvitaan Ainoastaan Voita, Sokeria, Gluteenitonta Jauhoseosta, Vaniljasokeria Ja Vähän Kohotusainetta.


Kierittele valmiit lusikkaleivät vaniljasokerilla maustetussa sokerissa. *lusikkaleipien leipomisessa voi käyttää myös valio oivariini® rasvaa (rasvapitoisuus 75%). Käsittele lusikkaleipiä varoen, ne ovat erittäin hauraita.

Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.


Anna rasvan kiehua rauhassa ilman kantta, jolloin se saa hyvän, paahteisen maun. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten lusikkaleivät valmistetaan. Nyt ne ovat taas muotia.