Kampasimpukka Resepti

Kampasimpukka Resepti. Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu, kun painat niitä kevyesti. Hienostunut alkuruoka kampasimpukoista valmistuu vartissa.

Resepti: Kampasimpukoita Belgen Tapaan - Uutinen - Raflaamo.fi
Resepti: Kampasimpukoita Belgen Tapaan - Uutinen - Raflaamo.fi from www.raflaamo.fi

Ota puolet voista ja laita se kasariin. Käännä kampasimpukat ja lisää pannulle voi, timjami, kokonainen valkosipulin kynsi ja purista päälle sitruunan lohko. 6 viipaletta pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Pinnalle Valutetaan Raikkaan Vihreää Yrttiöljyä.


Lisää pasta kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. 6 viipaletta pekonia tai ilmakuivattua kinkkua. Paista noin 1 minuutin ajan ja valele samalla kampasimpukoita vaahtoavalla voilla.

Kampasimpukat Alkavat Pikkuhiljaa Rantautumaan Myös Suomessa Kotikokkien.


Laita kampasimpukat maustumaan seokseen 10 minuutiksi. Lisää sipulit, porkkana ja paahda niitäkin hetki. Ota toinen astia ja siivilöi liemi talteen.

Tämä Kampasimpukka Pasta On Helppo Resepti:


Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Alkuperäinen resepti on siis gaijinin keittokirjasta, jota itse en ole koskaan päässyt nuuhkimaan. Ainoa osa, hieman tekniikka on, miten ruskista kampasimpukat!

Jos Se Ei Ole Täydellinen, Se On Ok!, On Vähän Hankalaa Saada Ne Kaikki Täysin Ruskeiksi, Joten Voi Joutua Harjoittelemaan.


Lohko meloni ja leikkaa palat kuorettomiksi. Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu, kun painat niitä kevyesti. Sekoita öljy ja mehu keskenään.

Hauduta Porkkana Ja Purjo Siinä Kypsäksi.


Sivele simpukat öljyllä ja mausta suolalla ja. Mausta simpukat suolalla ja pippurilla. 6 tuoretta kampasimpukkaa suolaapippuriaöljyä paistamiseen1 valkosipulinkynsi50 g voita.